La Penya Blau i Grana de Ripoll també serà a Berlin a la final de la Champions

Avui el club ens ha confirmat la notícia que disposarem de 5 entrades per a assistir a la final de Champions League a Berlin. El preu d'aquestes entrades serà de 160 € cadascuna d'elles i no inclou el desplaçament.
Per a inscriure's al sorteig d'entrades cal apuntar-se enviant un correu electrònic a secretaria@penyablauigranaderipoll.org donant el nom i cognoms, el número de soci de la penya i el telèfon de contacte.

L'últim dia d'inscripció és el proper dimecres 27 de maig a les 19:00. Just després d'aquesta hora es realitzarà el sorteig que, com sempre, es farà de forma pública al local social de la Penya.

Bases del sorteig:
1.Cada soci titular té dret a una sola inscripció per al sorteig i se li assignarà una numeració segons la recepció de la sol·licitud
2.La inscripció es farà per correu electrònic.
3.Els socis que no coneguin el seu número de soci podran enviar un correu a secretaria@penyablauigranaderipoll.org per a sol·licitar-lo.
4.Només els socis titulars al corrent de pagament seran admesos en el sorteig. .
5.La data límit d'inscripció és la comentada anteriorment.
6.El preu de les entrades serà de 160€ per entrada.
7.El sorteig es realitzarà davant els presents al local social a les 19:01 del 27 de maig.
8.El viatge no està inclòs en el preu de l'entrada.
9.Cap persona, no socia de la penya, tindrà dret a gaudir d'aquesta entrada.
10.En entrades per a penyes no està permesa la reventa.
11.En el cas del socis familiars, el soci titular, podrà permetre que un soci familiar sigui la persona que pugui assistir a la final i haurà de comunicar-ho per a poder-lo fer titular de l'entrada.

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu dirigir-vos a nosaltres a través del correu secrretaria@penyablauigranaderipoll.org

Sort!

Comentaris

Entrades populars