Tenim 5 entrades per a la final de Copa exclusiu per a socis

Després de l'impressionant partit de dissabte al Bernabeu posem en marxa la maquinaria per tal d'oferir a sorteig les 5 entrades de que la penya disposa per a assistir a la final de copa del rei d'enguany.

Un any més, la Penya Blau i Grana de Ripoll serà present a la Final de Copa del Rei que es jugarà a Mestalla el proper 16 d'abril.
Per a inscriure's al sorteig d'entrades cal apuntar-se enviant un correu electrònic a penya@penyablauigranaderipoll.org donant el nom i cognoms, el número de soci de la penya i el telèfon de contacte.
L'últim dia d'inscripció és el proper 31 de març a les 22.00.

Bases del sorteig:
1.Cada soci titular té dret a una sola inscripció per al sorteig i se li assignarà una numeració segons la recepció de la sol·licitud
2.La inscripció es farà única i exclusivament per correu electrònic sol·licitant 'Entrada final copa del rei de 2014'.
3.Els socis que no coneguin el seu número de soci podran enviar un correu a penya@penyablauigranaderipoll.org per a sol·licitar-lo.
4.Només els socis titulars al corrent de pagament seran admesos en el sorteig. Cal tenir present que si heu rebut l'avís voldrà dir que la vostre situació com a soci és correcte.
5.La data límit d'inscripció a la llista és el 31 de març de 2014.
6.El preu de les entrades oscil·larà entre els 45 i 250 € segons informa el club. (intentarem obtenir les més econòmiques)
7.El sorteig es realitzarà davant els presents al local social de la penya l'1 d'abril (a la mitja part del partit de Champions).
8.El viatge no està inclòs en el preu de l'entrada.
9.Cap persona, no socia de la penya, tindrà dret a gaudir d'aquesta entrada.
10.En entrades per a penyes no està permesa la reventa.
11.En el cas del socis familiars, el soci titular, podrà permetre que un soci familiar sigui la persona que pugui assistir a la final.

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu dirigir-vos a nosaltres a través del correu penya@penyablauigranaderipoll.org

La federació de penyes d'Osona i Ripollès intentarem organitzar un autocar per a qui vulgui anar-hi.

Comentaris

Entrades populars