Xerrada: Aprendre dels campions [1 de febrer a les 20.15]


Benvolgut soci/a

És un plaer convidar-te a la xerrada, que ens realitzarà en Josep Marí, en Pep, com es fa dir ell mateix, Cap de Psicologia Esportiva del Centre d’ Alt Rendiment de Sant Cugat, CAR, Psicòleg de la Selecció Espanyola d’ Hoquei, del RCD Espanyol, de la Selecció Femenina de Waterpolo i Psicòleg Esportiu d’ innombrables esportistes d’elit.

Una xerrada amb el títol: “Aprendre dels Campions”, adreçada a entrenadors i esportistes, on ens explicarà que, els principis per a aconseguir l’ Alt Rendiment, són els mateixos que per a qualsevol activitat humana.

Aquesta xerrada es basa en el llibre, escrit pel mateix Pep, “Aprender de los Campeones”, on l’ autor, a través de molt exemples reals d’ esportistes d’ elit, els quals ha ajudat a rendir el 100% de les seves possibilitats, explicarà el secret de l’ èxit i el secret per a arribar a ser el millor en la disciplina de cadascú.

Tindrem també un col·laborador de renom, en Gabriel Esparza, en Gaby, Medalla de Plata als JJOO de Sidney 2000 i ex-Campió del Món de Taekwondo, i actualment Cap de la Oficina de l’ Alt Rendiment Català, on ens explicarà la seva visió com a “pacient” d’en Pep, el com va aconseguir els seus grans èxits amb l’ ajuda de la Psicologia Esportiva, i com no, amb la seva ajuda i implicació.

Una xerrada-col.loqui on dos grans professionals volen ajudar a la nostra comarca, als nostres entrenadors i jugadors, a arribar a ser els millors i a ensenyar com ho poden fer i quins passos s’ han de seguir per a aconseguir-ho.

Es una gran oportunitat d’ escoltar i aprendre d’ aquestes persones, ja que difícilment, els podrem tornar a tenir presents a la comarca per aquest fet.

Així doncs, us esperem el proper divendres dia 1 de Febrer a partir de 20.15 hores a la Sala d’ Actes de la UIER, situada al C/ Macià Bonaplata, 4 de Ripoll.

Agrairíem confirmació de l’ assistència mitjançant mail a penya@penyablauigranaderipoll.org.


Comentaris

Entrades populars