Urgent: Entrades per a la final de la Copa del Rei

Imatge FC BarcelonaDesprés de la reunió de la junta de la Penya Blau i Grana de Ripoll d'aquest divendres, es va acordar l'abançament del termini per tal de fer la sol·licitud d'entrades per a la final de la copa del Rei. El nou dia final d'inscripció és el proper 27 d'abril.
Remarcar que el sorteig de les entrades es farà a la mitja part del partit del Rayo - FCB del diumenge següent, o sigui el dia 29. Recordeu que per a inscriure's al sorteig només s'ha d'enviar un correu electrònic a penya@penyablauigranaderipoll.org indicant el nom, número de soci i telèfon.
Disculpeu les molèsties que aquest fet pugui haver-vos ocasionat però hem pensat que aniria millor als socis aquest fet per tal de que els guanyadors del sorteig tinguessin temps per a organitzar el seu viatge.
Des de la Penya també volem oferir un autobús que hem negociat amb les altres penyes d'Osona i Ripollès. La data límit per a inscriure's és el proper 6 de maig. Si voleu més informació en aquest sentit envieu-nos un correu i us passarem tota la informació de la que ara disposem.// Font fotografia: fcbarcelona.cat .

Comentaris

Entrades populars