Aquest cap de setmana, triplet: Futbol Sala, Basquet i Futbol

Imatge FC Barcelona
Fita històrica l'aconseguida aquest cap de setmana per la secció de futbol sala del club. El Barça Alusport, després de classificar-se per a primera vegada a la final, n'ha aconseguit la primera victòria. Els homes de Marc Carmona es van imposar ahir per 1 a 3 als russos.
També la secció de bàsquet va aconseguir la victòria davant d'un Lucentum Alacant que va ser incapaç d'aguantar la gran capacitat anotadora dels homes de Xavi Pascual. Aquest fet reforça la primera plaça a la lliga regular a l'espera del partit més esperat contra l'etern rival aquest dijous a partir de les 20.45 al palau BlauGrana.
El futbol i la colla d'en Messi i companyia no volien tampoc fer-se enrere en un gran cap de setmana per al barcelonisme i n'hi van clavar 7 al Rayo Vallecano a domicili. Un partit estelar on, tots els gols que no havien entrat aquests tres últims partits van veure com, un darrera l'altre, anaven entrant.
La única nota negativa del Barcelonisme d'aquest cap de setmana és l'eliminació per només 3 gols de l'Intersport Barça al palau. La victòria dels de Xavi Pascual (l'altre) no va estar suficient per a superar els 6 gols de renda amb els que venien els Danesos del Copenhaguen. El somni de la final a quatre s'ha esvaït aquesta vegada per a la secció de handbol del club. // Font fotografia: fcbarcelona.cat .

Comentaris

Entrades populars