VIII Trobada de Penyes d'Osona i Ripollès. 18 de juny.


Després d’ una temporada plena d’ èxits esportius, amb la Lliga i la Champions de Futbol al capdavant, però també amb altres títols molt importants en les diferents seccions, no hi ha una millor manera que tancar aquest any amb la VIII Trobada de Penyes d’ Osona i Ripollès que enguany celebrem a Ripoll.



Una trobada que celebrarem, el proper dissabte dia 18 de Juny, amb tot una sèrie d’ actes i activitats repartides arreu del poble, que s’ indiquen en el programa adjunt.



Aprofitarem la trobada per a realitzar la re-inauguració de la Penya Blau i Grana de Ripoll, una penya fundada l’ any 1975 i que un grup d’ amics vam voler recuperar ara fa un parell d’ anys.



En aquesta trobada hi assistiran destacats representants del FC. Barcelona, tals com el Sr. Jordi Cardoner, net del llegendari Sr. Casaus i director de la Secció de Penyes, el Sr. Josep Maldonado, membre de la Fundació del FC Barcelona, entre altres.



Es per això que ens adrecem a tots vosaltres, socis, sòcies i simpatitzants, i us volem convidar i que sigueu partícips de la festa, ja que sense vosaltres, la penya no existiria.



Com us deia hem preparat un programa molt atractiu i degut a l’ actual situació econòmica que travessa el país, hem fet posat un preu molt accessible per a tota la jornada, incloent tots els àpats i una consumició al concert de Fi de Festa.



El preu és de 30€ per a grans i de 20€ per als menors de 12 anys. Si només pots venir a sopar el preu és de 20 € adult i 15 € als menors de 12 anys.



Per a fer la inscripció s’ adjunta la fulla que s’ ha d’ omplir. Podeu fer l’ ingrés al següent número de CCC: 2100-0034-69-0200362050 i enviar la fulla d’ inscripció al mail: penya@penyablauigranaderipoll.org, o bé es pot portar a la Drogueria Roig o a la Barberia Vidal i fer el pagament i inscripció insitu.



La data màxima per a fer la inscripció és el dilluns dia 13 de Juny a les 14 hores.



Esperem poder contar amb la vostra presència en un acte, que de veritat us ho dic, ens fa molt il•lusió poder celebrar a la nostra vila, al Bressol de Catalunya, Ripoll.


Comentaris

Entrades populars