Èxit de la VIII Trobada de Penyes d'Osona i Ripollès.

Imatge FC BarcelonaLa Penya Blau i Grana de Ripoll ha rebut, aquest dissabte, la VIII trobada de penyes d'Osona i Ripollès.

Una jornada que va començar amb un esmorzar al local social de la penya amb més de 80 persones. Va continuar amb la passejada d'estendards pel centre de la nostre comptal vila fins a l'arribada a l'ajuntament on el flamant nou alcalde de Ripoll va rebre'ns i va agraïr-nos l'empenta en portar activitats d'aquest tipus a la nostre vila.

Tot seguit es va fer la ofrena floral a la tomba del Compte Guifré i es va acabar el matí passejant pel centre del poble amb els guies de l'oficina de Turisme de Ripoll.

Als voltants de les 14.30 es va fer una arrossada popular ara ja amb més de 120 participants. Es va donar temps lliure per la tarda i a les 18.00 es va iniciar el partit de futbol entre Osona i Ripollès que va ser guanyat pels Osonencs per una ampli resultat i un molt bon partit.

Finalment es va arribar a l'acte central que la trobada que, acompanyats per les copes de lliga i Champions, es va realitzar al pavelló poliesportiu vestit de blau i grana. 170 van ser els assistents al sopar entre penyistes d'Osona i Ripollès i socis de la penya Blau i Grana de Ripoll. En aquest sopar varem estar acompanyats per el Sr. Jordi Munell, Sr. Albert Marco, Sr. Josep Maldonado, el Sr. Joan Vilà i el Sr. Jordi Moix (FC. Barcelona). Aquest últim, va fer entrega d'una samarreta signada per Messi que posteriorment varem sortejar per a tots els assistents.

Un cop finalitzat el sopar ens varem dirigir cap a la plaça de la Lira per donar per finalitzada la festa amb el grup Virus.

Només queda felicitar a tots els col·laboradors d'aquesta jornada així com a tots els seus participats. Dir-vos també que penjarem al perfil de facebook les fotografies de la jornada per així poder-ne gaudir.

Comentaris

Entrades populars