Ja tenim la primera victòria al sac

El Regal Barça ha estrenat la sèrie de semifinals de la Lliga ACB amb una treballada victòria sobre l’Unicaja de Màlaga. Després d’un partit d’altíssima anotació, els blaugranes es col·loquen 1-0 a l’espera del segon assalt, que es juga dissabte.
El tercer quart ha estat determinant en la victòria blaugrana, molt més treballada del que indica el marcador final. Amb un parcial de 35-21 en aquest període, els de Xavi Pascual han trencat un partit que ha arribat al descans amb un desfavorable 44-48. Juan Carlos Navarro, amb 24 punts, Pete Mickeal, amb 21, i Terence Morris, determinant a la segona meitat i que també ha acabat amb 21 punts, han estat els jugadors més inspirats per part blaugrana. // Font: fcbarcelona.cat