Carta de comiat de en Xevi Ardite



Benvolgut soci i sòcia,

El setembre del 2009, un grup d’ amics i seguidors del Barça, amb un servidor al capdavant, us vam fer la proposta de reactivar la nostra penya, una penya que portava uns 6 anys inactiva.

No ens podíem permetre el luxe de que una penya històrica com la nostra, fundada l’ any 74, entre els quals hi havia el meu avi, en Josep Roma i Rovira, estigués abandonada.

Ens vau donar el vostre suport i vam ser nosaltres, Jordi Serrano, Albert Romeu, Ramon Raigon, Abundio Matias, Eduard Carceller, Josep Mª Mercader, Josep Vidal, Joan Roig, Xavier Anton, Jaume Teixidor, Joan Miró, Marc Soler, Xavier Cima i Xevi Ardite, les persones que vam fer els passos i tràmits necessaris per a que la Penya Blau i Grana de Ripoll, al cap d’ uns mesos, tornés a estar plenament reconeguda pel departament de Penyes del Futbol Club Barcelona.

3 anys i mig després, la Penya consta amb més de 200 socis, amb tot tipus d’edats, nens, nenes, pares i avis i té un nou local social, on aprofito per a donar les gràcies per a la seva col.laboració al Casino de Ripoll amb el seu President, Joan Vilalta, al capdavant.

El motiu d’ aquest escrit és informar que per motius personals em veig obligat a deixar la Presidència de la Penya Blau i Grana de Ripoll. Canvis laborals i de residència m’ impedeixen efectuar la feina de qualsevol persona que ha d’estar al capdavant d’ un projecte o institució com la nostra.

A partir d’ ara la persona que ocuparà el meu lloc és l’amic Albert Romeu, on aprofito per a desitjar-li tota la sort del món en aquest nou càrrec. 

Deixo una penya forta, amb una tresoreria amb beneficis, amb unes persones al capdavant amb moltes ganes de fer mil i una activitats, amb un local social fantàstic i amb uns socs i sòcies que, gràcies a vosaltres, la Penya Blau i Grana de Ripoll és el que és.

Vull donar les gràcies a totes les persones socis i sòcies que han confiat en mi i han estat al meu costat durant aquest temps.

També vull acabar donant les gràcies als grans companys i amics membres de junta.

Visca el Barça, Visca la Penya i Visca Catalunya.

Atentament,

Xevi Ardite i Roma





Entrades populars